Riksdagshuset

Hej på er mina söta läsare, idag har jag varit med klassen till Stockholm för vi skulle kolla på Riksdagen hur det går till när dom har val och andra saker. Det var inte jätte roligt för vi skulle vara där i 2 timmar och det tog så lång tid.
För efter vi hade kollat klart i riksdagshuset så skulle vi få gå på stan och det var ju därför man ville följa med klassen dit ;)
Jag Sanna, Thyra, Hanna, Sandra och Tove gick på stan det var sjukt kul att gå i affärer som exempel, Victoria Secret, Hollister dom var dom roligaste affärerna att gå till eftersom dom inte finns i Örebro eller på Marieberg.
Köpte underkläder och en body mist på Hollister och en body mist på Victoria Secret. Sen så gick jag in på Uropenn och då hittade jag ett halsband och en klocka på rea :)
Underkläder 40kr body mist 128kr - Hollister
Body mist 149kr- Victoria Secret
Klocka 198kr istället för 398kr, halsband (forever tecknet) 50kr istället för 98kr - Uropenn
 
 
 

 
 

5 sanningar om mig :)

I det här inlägget tänkte jag berätta 5 sanningar om mig själv.

1. Min favorit mat är tacos asså ett liv utan tacos skulle vara ett liv utan glädje. 

2. Jag är livrädd för spindlar jag vet att en spindel inte kan döda mig men ändå dom är fett vidriga.

3. Jag ska göra ett omval i mitt gymnasieval. 

4. Jag älskar mina vänner som jag har i östansjö och laxå vetbinte vad jag skulle göra utan er ni gör mig så sjukt glad.

5. Jag är livrädd för clowner, jag vet inte varflr men dom är bara sjukt läskiga med deras läskiga leende och målning i ansiktet usch!

Hoppas ni gillar inlägget puss på er :)


Dejt

Hej ! Igår åkte jag till östansjö ovh träffade Tove Jennie och Sannah. Sen gicknjag och Sannah till skolan i östansjö och tog lite kort , sen gick vi till pizzan och då köpte vi en pizza och delade på var jätte mysigt. Senare på kvällen åkte vi till folkets i örebro var både kul och inte kul. Men det var allt jag hade och säga ska åka hem i dag då dka jag gå ut med Pax världens finaste och snällaste hund puss på er:)

Grattis

Hej på er ! Igår var jag på kalas för min kusin Kim fyllde 26 år det var mycket roligt och gott och äta. Det var väldigt trevligt var där en stund. På kvällen var jag med Fanny och Albin vi gjorde inget specielt vi var ute och sen gick vi hem till Albin och kollade på youtube och skrattade. Vi hade sjukt kul. Idag har jag inte gjort så mycket varit hemma pluggat till prov imorgon i musik. Nu blir det mys i soffan framför tv med mamma och pappa och kolla på Johan Falk. Hoppas ni har haft ett bra lov som jag eller bra dag också puss på er 😊

mysig kväll

Hej ! Idag har jag varit hundvakt åt min pappas kompis hund en (Älg hund) som heter Pax sjukt söt och hur snäll som hällst :) 
Vi tog en promenad ikväll var jätte mysigt.
Hoppas ni har haft en bra dag också , puss på er 😊 

min andra halva

Hej på er äntligen har jag fått träffa Ofelia har varit hos henne från tisdag till idag har haft sjukt roligt vi vi träffade Liam och Oliver också sen åkte vi till donken sen så gick vi hem från donken och det var sjukt skönt älskar att gå. Har saknat henne så mycket hon är min andra halva♡
Har inte jätte mycket bilder men några men har haft dom bästa dagarna på länge åkte hem idag ville inte det. Träffade Sofia också en kompis till Ofelia hon är så sjukt gullig och snäll. Hoppas ni har det bra också puss hej☺

RSS 2.0