örebro

Hej på er! just nu sitter jag hos tanläkaren i Örebro följde med min kompis hit igår kväll var jag och Fanny med två kompisar kom hem kanske 03.20 vinhade verkligen jätte roligt. Idag ska jag själv oxå till tandläkaren fast i Laxå, efter det så ska jag åka t Östansjö och hämta Tove sen sova i Fjugesta hos en kompis kommer bli bra start på påsklovet😊
(Bjuder på bilden)

yeesalong

Fixade mitt hår i fredags blev jätte nöjd, fjorde det i laxå på Yeesalong kostade 550kr.

sommar känsla

Hej på er var ute tog lite kort igår det var så sjukt härligt väder så kunde inte motstå att inte tag kort.I fredags så slingade jag håret hos Yeesalong blev super nöjd. Hoppas ni har en bra dag puss!:)

Torsdag 26 Mars

Hej på er idag har jag varit iskolan vi hade ett So prov om EU och det kändes sjukt bra svarade på allt. Imorgon har jag teknik omprov så har pluggat till det ikväll och tyska läxan till imorgon. Gjorde en hemma gjord soppa till kvälls mat den blev jätte god.
Det jag hade i soppan var: frysta wokade grönsaker, lite pasta och kryddor.
Hoppas ni gillar mina inlägg och skriv i komentarerna om det ni vill att jag ska blogga om eller kontakta mig på kik eller något mitt kik namn står i min bio på instagram (emmaannavictoria) ha en bra kväll!:)

6st senaste selfies


Hur du gör en god och nyttig smothie

Hej på er! I det här inlägget tänkte jag berätta hur du gör dig en god och nyttig smothie.
det du behöver är.
  • Frysta hallon och blåbär
  • Mixer
  • Skål eller bägare
  • Vanilj kvarg
  • frukt (  en halv banan) 1st passionsfrukt
  • Mjölk ( mini mjölk )
  • Vanilj Yoghurt ( om man vill annars räcker det med mjölk)
 Det du börjar med är:
  1. Skär bananen i bitar och passonsfrukten i två halvor. Häll sedan ner det i en din bägare.
  2. Tag och tillsätt 1-2 msk vanilj kvarg.
  3. Passionsfrukten ska du gröpa ur med en sked så du ska inte mixa hela frukten bara innehållet.
  4. 2dl  vanilj yoghurt.
  5. 5dl Mini mjölk.
  6. Sen är det bara att börja mixa ner allting.
  7. Det tar cirka 2-3 min att göra detta.
  8. Klar!!
Du behöver ju såklart inte ha just dom frukterna och bären som jag skrev du kan välja exakt vilka du vill.
Därför att jag valde just hallon och blåbär är att jag tycker om det väldigt mycket, banan älskar jag och passionsfrukten är bra om man har dåligt imunförsvar haha bra att veta :) 
Hoppas ni tycker om det här inlägget. Men lycka till så ses vi igen snart hoppas jag hejdå!!!
( nu kommer det lite bilder)
 
 
 
 Det ser kanske lite äckligt ut men det blir gott lovar;)
 
 

5 av mina favorit parfymer / Body mist

 
I det här inlägget kommer jag berätta om mina 3st bodymist och mina 2st parfymer som är just mina favoriter som jag har köpt. Idag har jag inte varit iskolan på grund av feber så passade på att göra en smothie idag  när jag är sjuk kommer lägga ut bilder och berätta hur jag gjorde den, ikväll eller imorgon fårse om jag hinner. Men nu över till det här inlägget.
  1. victoria secret pure daydream Body mist luktar väldigt friskt och gott ( 99kr på parfymeri L)
  2. One Direction parfymen ( One Moment) luktar väldigt gott ( vet tyvärr inte hur mycket den kostar fick den i julklapp av min kusin)
  3. Ralph Lauren parfymen med nummer 2, jag tycker den luktar godast.( köpt i Polen)
  4. PINK Wild & Breezy Body mist luktar väldigt friskt och sött (99kr på Parfymeri L)
  5. Victoria secret Strawberry & Champagne luktar väldigt mycket sprit  lukt tyvärr men gillar den ändå. ( 99kr Parmyeri L)
 

4 bra produkter

I det här inlägget tänkte jag blogga om 4 st bra produkter som jag använder. 
Om du har en dålig hy eller torr hy så kan det ibland vara svårt att hitta en bra produkt som passar just dig , gå till ett apotek och fråga efter märket LA ROCHE-POSAY det är ett super bra märke tycker jag. Jag har dagkrämen , en gel för orenhy , sminkborttagningen och en återfuktande salva. Jag tycker att dom är  super bra och gör så att huden blir len och inte alls torr. 
Den som är en liten tub längst till vänster är dagkrämen. Den som typ er ut som en  flaska i mitten som tyvärr är slut just nu för mig är återfuktningssalvanLilla flaskan med kork är Sminkborttaggningen. Och den sista som är som i en platt liten plast acktig påse är Gel för orenhy. Alla mina produkter som jag har just nu är bara små tester förutom den återfuktandesalvan, jag vet tyvärr inte hur mycket dom kostar styck men det kan ligga på 129-200 kr beror på storlek och produkt.
Jag hoppas att ni gillade det här inlägget så ses vi hejdå😊
 
 
 
 

ja!!:)

Hej på er. Idag har jag äntligen fixat så att jag kan blogga från min mobil så kommer kunna uppdatera bloggen mycket oftare nu igen som förut hoppas jag. Idag har inte varit skolan hela dagen var där imorse till lunch för vi hade svenska nationella idag och hade feber igår och idag men valde att gå till skolan iallfall så att jag fick provet avklarat för ett nationellt prov är så sjukt mycjet viktigare än ett vanligt prov. Idag hade vi svenska delen med läsförståelse jag tyckte det var ganska svårt vissa texter men köndes ändå rätt bra, på torsdag har vi uppsatsdelen i svenska ser inte fram emot det för har svårt att skriva uppsatser och komma på saker med fanatsi men det var det jag ville säga hoopas ni haft en sjukt bra dag puss på er:*

RSS 2.0