Cake pops

Hej på er gjorde Cake pops för första gången igår.
Dom väll ganska bra men den smaken jag hade på mina Sweet Melts var inte någon favorit jag hade vanilj.
 
Ingredienser
      1 sockerkaka                                 
  • 150g   färskost av philadephiatyp
  • 300g vit eller mörk blockchoklad eller sweet melts                                    
  •   Träspett eller klubbpinnar                                                                                                                                                                                                                                                                                  
  •   Strössel till garnering eller spritsad choklad, kokosflingor                                                                                                                                                                                                                                              

 

  • Mixa sockerkaka, gärna med citron- eller chokladsmak, som har svalnat helt. Blanda med färskosten av philadelphiatyp till en fast och smidig deg.
  • Rulla ca 3 cm stora bollar. Lägg på en tallrik och ställ i frysen ca 30 minuter.
  • Smält blockchokladen. Doppa ena änden av ett träspett i chokladen och stick ner i varje boll. Låt stelna någon minut så att den fäster.
  • Doppa sedan hela bollen försiktigt i chokladen, låt rinna av och garnera med strössel. Stick ner pinnen i en bit frigolit eller oasis så att de står stadigt. Låt stelna i kylen. Sen är dom klara , lycka till !:)
 
 

 

 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0